Webdesign

Producten en bedrijven worden steeds vaker online gevonden. Meer dan 85% van de zakelijke zoekers oriënteert zich tegenwoordig eerst online. Misschien ervaart u het ook; in veel branches neemt het aantal bezoeken aan vakbeurzen ieder jaar verder af. Uw website wordt hiermee het eerste contactpunt met een potentieel nieuwe klant. Hierdoor is het uiterlijk – het design – van uw website in grote mate bepalend voor een eerste indruk van uw organisatie. Reclamebureau Moodz Concepts & Designs helpt bedrijven met met een effectief ontwerp, de bouw, content creatie (o.a. schrijven van teksten) en de ranking van zakelijke websites.

Zakelijke website op maat
Reclamebureau Moodz Concepts & Designs kan voor u een complete, enkel- of meertalige, zakelijke website ontwerpen die volledig aansluit bij uw wensen. Iedere website heeft zijn eigen unieke template en wij kunnen waar gewenst applicaties integreren.

Design aansluitend bij uw huisstijl
De presentatie van uw organisatie en producten hoort professioneel over te komen en het webdesign dient niet alleen fris en pakkend te zijn maar ook aan te sluiten bij het door u gewenste imago. U heeft bij Reclamebureau Moodz Concepts & Designs het voordeel dat wij als Full Service reclamebureau actief zijn en in al uw ontwerp- en communicatiebehoeftes kunnen voorzien. Wij creëren hiermee, vanuit uw huisstijl, altijd een website-ontwerp dat volledig aansluit bij uw overige communicatieproducten.

“Een goede en duidelijke website
is sterk bepalend voor uw succes”

Efficiënte website bouw
Reclamebureau Moodz Concepts & Designs realiseert het webdesign en de bouw van websites in eigen huis. Dit doen wij met een eigen team van webdevelopers waardoor het overleg, ontwerp en de bouw zeer efficiënt en doeltreffend verloopt. Een bijkomend voordeel, voor u als opdrachtgever, is dat eventuele latere aanpassingen of uitbreidingen van de website vaak snel te realiseren zijn.

Zelf uw website beheren
Het is natuurlijk praktisch als u zelf ook content in een website kunt plaatsen of aanpassen. Een door Reclamebureau Moodz Concepts & Designs gemaakte website kunt u altijd zelf beheren. Wij werken met bewezen Open Source Software WordPress. Hiermee kunt u via het CMS (Content Management Systeem) zelf de content binnen de website beheren en aanpassen. U bent verzekerd van toekomstige security updates en u kunt eenvoudig van hostingpartij wisselen.

Responsive design voor een betere ranking
Een website met een responsive design is een kreet die je steeds vaker hoort. Alle door Reclamebureau Moodz Concepts & Designs ontwikkelde websites hebben een responsive webdesign. Dit betekent dat de website zich automatisch aanpast aan het device (desktop, tablet of mobile). De teksten blijven, zonder zoomen, goed leesbaar en de navigatie past zich ook automatisch aan. Niet alleen de gebruikerservaring maar ook zoekmachines maken de noodzaak tot het integreren van een responsive design steeds belangrijker. Zo hanteert Google inmiddels aparte rankingcriteria voor uw website getoond op mobile devices. Websites die niet de juiste User Experience leveren worden hierdoor minder hoog gerankt. Wilt u goed gevonden worden op een tablet of mobiele telefoon dan is een responsive webdesign essentieel!

Meer informatie over webdesign?

Is uw organisatie toe aan een nieuwe website of zoekt u een pakkend webdesign voor de promotie van een nieuw product of nieuwe organisatie? Zou u eens met Reclamebureau Moodz Concepts & Designs om de tafel willen zitten om vrijblijvend over uw wensen en ideeën te praten? Neem dan contact op met Reclamebureau Moodz Concepts & Designs

Bekijk onze webdesign portfolio

Marketing, Social Media, Webdesign, Grafische vormgeving, Film en montage, Animaties en Narrowcasting. Voor al uw marketingvraagstukken hebben wij een passende oplossing. Wij denken en doen graag met u mee. Krijg een indruk van onze diversiteit aan werkzaamheden en bekijk onze uitgebreide portfolio.

Moodz Concepts & Design kan u 100% ontzorgen,

zodat u weer verder kunt met ondernemen.